online advies

Een online interieuradvies is ideaal als je weinig tijd hebt of geen behoefte hebt om iemand bij je thuis te ontvangen. Het is niet minder persoonlijk doordat we telefonisch contact hebben en er veel aandacht is voor je woonwensen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • online interieuradvies TIPS

Is je huis helemaal ingericht maar mis je net dat stukje sfeer. Heb je een vraag over een een bepaalde hoek van je woonkamer of wil je weten welke kleur je het beste kunt gebruiken in je woonruimte. Dan kan ik je helpen met wat eenvoudige tips.

De kosten voor online interieur tips zijn – 149 euro –

  • online interieuradvies BASIS

Heb je behoefte aan advies hoe je jouw woonstijl kan vertalen in een mooi interieur en wil je globaal advies over kleuren, materialen en meubels dan is dit het beste pakket voor je.

Tijdens de intake over de telefoon brengen we je woonwensen en smaak in kaart zodat ik deze kan vertalen in een moodboard. Een moodboard maakt de gewenste sfeer en woonstijl direct visueel. Deze dient als leidraad voor alle keuzes die gemaakt worden, ook voor de keuzes wat betreft kleur. Daarnaast zal ik een sfeercollage maken van voorbeeld interieurs en een aantal suggesties doen voor de producten die je wilt aanschaffen.

Ik zal het plan naar je mailen en toelichten per telefoon.

Met dit plan heb je een duidelijke basis van waaruit je zelf makkelijk keuzes kan maken die leiden tot een harmonieus interieur wat dus ook bij jou past.

Een online basis advies bestaat uit:
– Intake via mail/telefoon
– Moodboard
– Sfeer collage
– Kleuradvies
– Productsuggesties
– Plan via mail

Voor een ruimte van gemiddelde grootte kost dit advies – 279 euro –

HOE WERKT HET:

  • mail +/_ 5 foto’s die een goed beeld geven van de woonruimte waarover je een vraag hebt info@carlakleine.nl
  • schets een plattegrond van je woonruimte en zet daarbij de afmetingen.
  • definieer zo duidelijk mogelijk je woonvraag.

Wanneer ik je mail ontvangen heb neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een duidelijk beeld te krijgen van je wensen . Het gaat immers niet om wat ik mooi vind maar om de sfeer in je huis waar jij je thuis bij voelt.

Nadat je hebt betaald, ontvang je binnen een week het persoonlijk advies via de mail.

indeling woonkamer