REACTIES

” Het is heel inspirerend en rustgevend om met Carla te klankborden over alle ideeën en wensen die we zelf hadden in de aanloop naar de verbouwing. Uit de manier waarop ze met enthousiasme dat allemaal heeft vertaald naar een bruikbaar moodboard met bijbehorende suggesties en tips, blijkt dat ze niet alleen beschikt over creativiteit maar ook mensenkennis. En dat laatste is in een concept traject heel waardevol. Onze samenwerking eindigt hier zeker niet! ”

Marga Bokdam


“Carla ziet snel wat er nodig is in een ruimte om te verbeteren. Een van de adviezen die ze mij gaf is dat ik niet te kleine elementen aan moest brengen, maar juist groot, vanwege de hoogte van het plafond en de grootte van de ruimte.

Carla kijkt vanuit wie ik ben en mijn wensen en probeert te werken met wat er al is. Ze zag een lijn in mijn stijl en die benoemde ze: een combinatie van oud-klassiek en nieuw met aandacht voor fijne elementen. Dit helpt mij nu ook in het maken van keuzes. Wat past er bij mij? Daarmee is Carla wat mij betreft dus niet een adviseur die doet wat iedereen doet en wat op dat moment ‘in’ is. Ze is iemand die samen met haar klanten de eigen stijl ontdekt en waar je dan dus ook verder mee kan. ”

Marieke


“… nogmaals bedankt voor je kleuradvies en leuke tips! Wij zijn aan de slag gegaan en inmiddels heel tevreden. De kleuren passen goed bij elkaar. Erg fijn thuiskomen!”

Hiltje en Thijs


“Carla is gedreven en enthousiast, werkt oplossingsgericht en zeer betrouwbaar. Ze heeft mijn huis gemaakt tot een eenheid die volledig aansluit op mijn persoon en wensen”

Harold


“…Wat we fijn van je vonden is dat je oprecht goed luistert naar wat er gezegd wordt, zonder daar direct expliciet een oordeel over te geven. Dat is knap en werkt erg fijn. Je weet een mooi resultaat te bereiken door jouw kennis/inzicht en inbreng te combineren met onze wensen en ideeën… Wat een goed plan en mooie richting heb je ons gegeven. We zijn er echt heel blij mee. Super bedankt!”

Geert en Debby


“Blij met je adviezen, Carla. Je hebt me enorm geholpen met je originele tips. Vooral over kleur en materialen. Ik ga je bij iedereen aanbevelen.”

Annabel van Zanten