WIE BEN IK

Mijn naam is Carla Kleine, bevlogen interieurontwerper. Ik creëer interieurs waar mensen zich thuis voelen. En dat doe ik graag, voor zowel particulieren als bedrijven.

Mijn interieurontwerp begint altijd met jouw persoonlijke smaak en wensen. Soms heb je die al best duidelijk voor jezelf, soms moeten we daar samen naar op zoek. Dit is altijd de eerste en belangrijkste stap in ons proces. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij je pas prettig kan voelen in een ruimte als die helemaal past bij wie jij bent.

Een ruimte creëren die comfortabel en sfeervol aanvoelt, eentje die praktisch & prettig in elkaar steekt. Dat is wat ik wil bereiken in ieder ontwerp.

Na 20 jaar gewerkt te hebben bij Omroep Gelderland, onder andere als leidinggevende van de cameramensen en editors, heb ik in 2016 besloten om mijn passie te gaan volgen. Hoewel ik altijd met groot plezier bij TV Gelderland gewerkt heb kwam ik steeds verder van de werkvloer af te staan. Ik miste direct contact met de klant en de mogelijkheid om zelf iets te maken. Iets te laten ontstaan vanuit mijn creativiteit.

Vanuit deze drive heb ik een cursus stofferen gevolgd. Dat wakkerde mijn verlangen om een nieuwe uitdaging aan te gaan nóg meer aan. Ik ontdekte dat bezig zijn met materialen, kleuren en design me enorm inspireerde. Daarom ben ik in 2015 begonnen met een vakopleiding voor interieurontwerper / interieur stylist en project inrichting. Nadat ik dit met prachtige resultaten heb afgerond startte ik in 2017 met mijn eigen studio. Sinds mei 2023 heb ik mijn studio in de NYMA makersplaats in Nijmegen. Ik ben blij met deze inspirerende werkplek waar zoveel ambachtelijke creatievelingen werken.

Lees hier wat anderen over mij zeggen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.  Contact 

Hartelijke groet,

Carla Kleine