werkwijze

 

 

sfeer foto

Mijn stappenplan:

  • Stap 1: Oriënterend gesprek

Het oriënterend gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we kennis met elkaar. Wat zijn je wensen, leefgewoonten, eisen en voorkeuren voor de desbetreffende ruimtes? Ter plekke bekijk ik jouw woning of bedrijf zodat ik een goed beeld krijg van de mogelijkheden van de ruimte(s). Indien nodig, meet ik de ruimtes en de meubels alvast op. Na dit bezoek ontvang je een offerte van mij.

 

  •  Stap 2: Ontwerpvoorstel

Nadat de offerte is goedgekeurd ga ik voor jou aan de slag. Tussendoor stem ik mijn ingeslagen pad met jou af: klopt de gekozen sfeer en zijn bijvoorbeeld de kleuren een goede keuze? Ik licht mijn keuzes toe en jij geeft aan wat je er van vindt. Op basis van dit gesprek werk ik het interieuradvies verder uit.  Daarna kom ik bij jou thuis en presenteer ik mijn definitieve voorstel voor de indeling van de ruimtes, inclusief een sfeerimpressie, een kleurenplan en een materialenplan. Als je dat wil maak ik een aanschafadvies voor meubels en accessoires voor je. Ik kan uiteraard ook de meubels en accessoires voor je bestellen.

 

  • Stap 3: Styling

Het ontwerpplan dat ik in mijn hoofd heb wil ik ook graag ten uitvoer brengen. Styling van je woning of bedrijf is mijn specialiteit.

 

bekijk mijn portfolio